Workshops en trainingen (in-company)

Naast individuele coaching en training, kun je ook je vaardigheden verder ontwikkelen met collega’s in een groep, in een veilige context. De in-company trainingen worden op maat samengesteld, met daarin bijvoorbeeld één of meerdere van onderstaande workshops en trainingen:


Training leidinggeven in stijl

Met deze training voor het gehele leidinggevende team hebben jullie binnen korte tijd een stevige basis voor leidinggeven met een gemeenschappelijke taal. Geen generieke training, die iedereen daarna nog zelf moet zien toe te passen. Maar een praktijkgericht training- en coachingtraject, waarin een ieder vanuit zijn of haar eigen waarden verbinding gaat leggen met individuele teamleden en de omgeving. Past dit bij jullie?
Lees verderWorkshop: Coachen met GROW

Kosten gesprekken met medewerkers je teveel tijd? Los je alles zelf op? In deze incompany workshop leer je samen met collega’s te coachen volgens het GROW model. Help medewerkers weer positief op weg, zonder alles zelf op te lossen.
Lees verderWorkshop: Communicatiestijlen

Krijg meer inzicht in je eigen communicatiestijl en in die van anderen. Zodat je sneller bij de ander op dezelfde golflengte kunt komen. Dat zorgt voor meer vertrouwen en sneller resultaat. Deze incompany workshop geeft daarnaast leuke interactie en verbinding tussen collega’s.
Lees verderTeam- en procestraject: Sterke schakels

Het teamtraject “Sterke schakels” zorgt voor een blijvende procesverbetering, onderlinge communicatie, verbetermentaliteit en vertrouwen. Het verhoogt daarnaast de individuele motivatie doordat iedereen beter ziet hoe hij/zij bijdraagt aan het grote geheel.
Lees verderWorkshop “Waarden”

Mensen leveren hun beste bijdrage als ze doen wat ze belangrijk vinden en voelen dat ze er toe doen. Maar hoe makkelijk is het om temidden van alle verwachtingen je eigen koers kwijt te raken? Deze in-company workshop helpt je om (weer) helder te krijgen wat jij zélf belangrijk vindt en daar in je werk invulling aan te kunnen geven. Daarnaast creërt deze workshop een betere verbinding tussen collega’s, op een leuke en waardevolle manier. 
Lees verderWorkshop: Manage your Manager

Deze in-company Manage your Manager workshop helpt je om beter om te kunnen gaan met jouw leidinggevende. Zodat je beter kunt ontvangen wat jij nodig hebt om optimaal te kunnen functioneren in jouw eigen rol. 
Lees verder


Wil je individueel een training of workshop volgen? Kijk dan bij individuele coaching en training, bij de online training, of neem contact met me op voor de mogelijkheden


Benieuwd naar de ervaringen van klanten? Lees het hier.

Verder praten? Plan een telefonische of online afspraak met Sandra Geelink: