Workshop Coachen met GROW

Kosten gesprekken met medewerkers je teveel tijd? Los je alles zelf op?

In deze in-company workshop leer je om medewerkers, collega’s of (interne) klanten in 20 minuten weer positief op weg te helpen. De insteek is dat mensen zélf de oplossing vinden en dat jij dat proces begeleidt.

Je leert de structuur van het GROW model, je leert het toe te passen en je gaat het daadwerkelijk oefenen, aan de hand van echte voorbeelden.

Wat

Voor wie?

Deze in-company workshop is voor iedere leidinggevende, projectmanager of professional, die wil leren om medewerkers, collega’s of (interne) klanten in 20 minuten weer positief op weg te helpen.

Wat gaan we doen?

Je leert de structuur van het GROW Model en je gaat het geleerde al tijdens de workshop oefenen. We gaan in op de 4 stappen van het GROW model van John Whitmore:

G            = Gewenst resultaat
R            =  Realiteit
O            = Opties
W           = Weg voorwaarts

We werken in een kleine groep, voor optimale aandacht en ruimte voor iedere deelnemer. Je aandacht in deze workshop ligt vooral bij jezelf, en tegelijkertijd leer je van de overige deelnemers. Je neemt je eigen situatie mee.

Wat heb ik er aan?

Na deze workshop ben je gerichter en effectiever in je coachende gesprekken met medewerkers. Daarmee help je je medewerkers in hun pro-activiteit en ontwikkeling, en het scheelt jou ook nog eens tijd.

Je kunt hier direct de volgende dag in vertrouwen mee aan de slag, want je hebt na deze workshop:

  1. Je coachingvaardigheden uitgebreid
  2. Kennis van de 4 stappen van het GROW model
  3. Coachende gesprekken gevoerd volgens het GROW model

Voor meer verbinding en resultaat en makkelijker leidinggeven!

(Deze workshop wordt ook gegeven als onderdeel van het traject Leidinggeven in stijl, dat je helpt om binnen korte tijd jezelf, je team en je aansturing in beeld te krijgen.) 

Verder praten?

  • Bel of mail Sandra Geelink (+31 6 11708375 | sandra@samennaarresultaat.nl) of
  • Plan direct een gratis verkenning via telefoon, Zoom, of Teams, in de agenda.