Workshop “Manage your manager”

Workshop Manage your ManagerDeze in-company Manage your Manager workshop helpt je om beter om te kunnen gaan met jouw leidinggevende. Zodat je beter kunt ontvangen wat jij nodig hebt om optimaal te kunnen functioneren in jouw eigen rol.

Lees hier de Ervaringen van vorige deelnemers 

Na deze workshop heb je meer inzicht in jezelf en in de ander, weet je wat je nodig hebt en weet je hoe je dat van die ander kunt vragen, met wederzijds respect. Je kunt daardoor pro-actiever met je leidinggevende omgaan, je irritatie vermindert, jullie werkrelatie verbetert en jij kunt krachtiger functioneren.

Live workshop

Wat

In deze workshop van 1 dag ga je:

  1. Je eigen waarde(n) beter leren kennen, beter weten wat jij wilt (bereiken), en wat je daarvoor nodig hebt.
  2. Ontdekken hoe je kunt leren van het (irritante) gedrag van je leidinggevende, zonder het je persoonlijk aan te trekken
  3. Je leidinggevende beter kennen. Doordat je inzicht krijgt in je eigen en zijn/haar communicatiestijl, ontdek je ook wat je van je leidinggevende kunt ontvangen en waar je de rest kunt zoeken.
  4. Effectief leren vragen om wat je nodig hebt, waarbij je dit doet met respect voor je eigen waarden en voor die van je leidinggevende
  5. Leren hoe je beter je grenzen kunt bepalen en bewaken, waardoor je beter om kunt gaan met vragen en verzoeken.

Hoe

We werken in een kleine groep, daardoor is er optimale aandacht en ruimte voor iedere deelnemer. Je aandacht in deze workshop ligt vooral bij jezelf, en tegelijkertijd leer je van de overige deelnemers. Je neemt je eigen situatie mee.

Doordat je beter leert om te gaan met jouw leidinggevende, kun jij beter ontvangen wat jij nodig hebt om optimaal te kunnen functioneren in jouw eigen rol.

De inzichten die je in deze training opdoet, gaan je niet alleen van pas komen in het leiding ontvangen, maar zul je ook direct kunnen toepassen op het omgaan met je teamleden en collega’s. Zodat zowel leiding ontvangen als leiding géven makkelijker wordt.

Voor wie

Deze workshop is voor iedere leidinggevende, projectmanager of professional, die wil leren pro-actiever met zijn/haar leidinggevende of opdrachtgever om te kunnen gaan, zodat jullie beiden beter kunnen functioneren.


Benieuwd naar de ervaringen van klanten? Lees het hier.

Verder praten? Plan een telefonische of online afspraak met Sandra Geelink: