Ervaringen

Ieder traject wordt met de cliënt geëvalueerd. Sommige cliënten geven toestemming voor publicatie van delen daarvan. Die ervaringen zijn op deze pagina te lezen.


Scherpere focus
M.V. | vrouw | Director | november 2019

Heel veel verschillende dingen geleerd, die gaande weg op elkaar ingrijpen. Heel fijn om zelf een scherpere focus te hebben op wat belangrijk voor mij is; prettig en belangrijk om af en toe uit te zoomen, en verschillende perspectieven te gebruiken; duidelijker te kiezen, om zo mezelf beter tot recht te laten komen.
Ik heb het traject ervaren als heel plezierig. Fijn om concrete handvatten te krijgen en heel fijn om dat gaandeweg te hebben ingevuld, aansluitend op wat er speelde of opkwam.

Gevolgd traject: Executive coaching


Waardevol
M.H. | man | IT | oktober 2019

Dit coachingstraject is voor mij erg waardevol geweest in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ga tegenwoordig anders een gesprek in, probeer beter te luisteren en minder snel te reageren op de ander. Inzicht in communicatie stijlen helpt me om beter te begrijpen wat de andere personen duidelijk willen maken.

Gevolgd traject: Individuele coaching inclusief communicatiestijlen


Intensief werktraject
J.L. | man | Finance | juli 2019

Ik ben aan dit traject begonnen omdat ik mijn vakkundigheid en kennis nog beter wil kunnen inzetten, zodat ik er aan bijdraag dat het beter gaat in het bedrijf. Dit traject heb ik ervaren als een intensief ‘werktraject’. Soms confronterend, maar altijd waardevol, begripvol en ondersteunend. Ik heb inzicht gekregen in mijn waarden, overtuigingen, giffen en valkuilen en daarmee geoefend in mijn dagelijks gedrag.

Gevolgd traject: Coaching 


Very positive 
L.S. | vrouw | Non-profit organization | mei 2019

The coaching contributed greatly toward the goals we set at the beginning: Finding a balance and steering myself. Getting more clarity on work purpose and how to achieve that. Being able to better regulate frustration, feeling overly responsible, feeling overwhelmed.
I experienced the coaching as very positive. I have benefited a lot from the process and would definitely consider further sessions in case I arrive at a stage where this could be helpful.

Gevolgd traject: (Executive) Coaching


Invulling geven aan leidinggevende rol
P.M. | man | Logistiek/Transport | oktober 2018

Dit coachingstraject heeft mij geholpen om een goede en eigen invulling te geven aan de rol van supervisor en zo goed mogelijk leiding te geven op een manier die bij mij past.
Ik heb het coachingstraject ervaren als zeer plezierig in een ontspannen sfeer, soms ook erg confronterend en lastig om overal een passend antwoord op te kunnen geven. Ik heb mij tijdens het gehele traject erg op mijn gemak gevoeld bij Sandra. Ze is bijzonder prettig in de omgang en in mijn ogen zeer deskundig in haar vakgebied.

Gevolgd traject: (Executive) Coaching


Doel bereikt met het hele team
Diana Vredenbregt | Directeur Kinderopvang De Ronde Venen | maart 2018

Toen ons vorig jaar een groot verandertraject te wachten stond , hebben wij ondersteuning van Samen naar Resultaat ingeroepen. Het werkt namelijk veel beter als je het hele team betrekt in het maken van plannen en doelen voor de onderneming. Daar sluit het traject 1Focus van Sandra naadloos op aan. Aan het eind van het jaar konden we stellen dat het doel was bereikt.
Het is ons zo goed bevallen dat we voor dit jaar een nieuw doel gesteld hebben waar we met 1Focus aan werken. Sandra begeleidt ons nu op de achtergrond, maar houdt wel een vinger aan de pols in de kwartaalsessies met ons team. Dat is prettig. Ze is professioneel, direct en een heel prettig persoon om mee samen te werken.

Gevolgd traject: 1FOCUS


De neuzen dezelfde kant op 
Jos Honig | Directeur Feka ICT | maart 2018

Sandra loopt al twee jaar met ons mee. Na een inspirerende communicatietraining voor het MT hebben we haar gevraagd een teamtraject te doen omdat één van onze afdelingen niet lekker liep. Er was frustratie onderling waar wij niet de vinger op konden leggen. Sandra heeft de neuzen dezelfde kant op gekregen. Verwachtingen, taken, afspraken en verantwoordelijkheden zijn naar elkaar uitgesproken en vastgelegd. Dat heeft enorm geholpen.
Naast deze teamsessie zetten we Sandra ook in voor losse (communicatie)trainingen, voor coaching en voor onze jaarlijkse heisessie waarin we jaarplannen maken met het MT. Dat werkt heel fijn met haar erbij. Ze is niet alleen professioneel maar ook gewoon een heel leuk mens. Ze straalt positiviteit uit en werkt doelgericht. Daar houden we van.

Gevolgd traject: MT begeleiding, Teamtraject Sterke Schakels, (Executive) Coaching, Strategie- en heisessies


Duurzaam en vitaal inzetbaar
David G. | Leidinggevende CS| december 2017

Mijn coachingstraject was er op gericht om mij weer duurzaam en vitaal inzetbaar te laten zijn. Dat is gelukt. Ik heb inzicht gekregen in de zaken die mij energie geven, mijn energie zuigers losgelaten. We hebben veel naar mijn kernwaardes gekeken. De zelfreflectie was fijn om te doen. Dit traject heeft mij inzichten gegeven die ik ook graag mee wil geven aan mijn team en leidinggevende.

Gevolgd traject: (Executive) coaching


Ambities waarmaken en mezelf daarin meenemen
S.L. | vrouw | Category Manager overheid | juni 2017

Het coaching traject heeft mij inzicht verschaft in wat ik belangrijk vind, wat mijn waarden en overtuigingen zijn, waarom ik bepaalde dingen doe en welke mechanismen en eigenschappen ervoor zorgen dat ik soms van mezelf verwijderd raak. Hoe ik milder voor mezelf kan zijn en in mijn kracht kan staan zonder over mijn eigen grenzen heen te gaan. Mijn eigen ambities waar te maken en daarbij dicht bij mezelf te blijven en mezelf mee te nemen.
Ik heb het coachingstraject ervaren als een heel leerzaam traject waarbij ik veel handvatten heb gekregen voor nu en in de toekomst. Het traject heeft me heel veel over mezelf geleerd op een positieve en prettige manier. Ik heb het traject als heel prettig ervaren door Sandra als persoon maar ook door haar aanpak waarin naast praten vooral veel doelgerichte opdrachten zaten die mij veel inzicht gaven over mezelf.

Gevolgd traject: (Executive) coaching


De vinger op de zere plek
Simone Borgstede | Bestuurslid Inloophuis ‘t Anker | Voorzitter Zakenvrouwen De Ronde Venen| mei 2017

Sandra weet uitstekend de vinger op de zere plek te leggen en daagt je elke keer opnieuw uit om de confrontatie met jezelf aan te gaan. Ze houdt overzicht en geeft ruimte aan het proces. Door het stellen van kritische vragen weet ze de teamleden bij de les te houden en bijna van een afstand naar het proces te laten kijken. Hierdoor ben je in staat om ook tot een oplossing te komen.
Niks geen zweverig gedoe. Wat heb je nodig en hoe kom je daar. Ik heb Sandra in verschillende groepen aan het werk gezien en ze voelt feilloos aan wat nodig is. En dat is niet altijd even makkelijk maar zorgt wel voor resultaat waardoor je verder komt. En dat is tenslotte waarom je haar inhuurt.
Doen dus!

Gevolgd traject: Strategie- en heisessies


Leerzaam en nuttig
JongCBS | Den Haag | mei 2017

“Goede workshop, goede werkvormen, leuke opdrachten in de hand-out. Ik was vooraf een beetje ‘bang’ dat er namen van managers genoemd gingen worden en dat hierdoor op een negatieve manier over hen werd gepraat, maar dat was helemaal niet het geval. Ik vond dat er professioneel mee werd omgegaan. ”
“Ik vond het een leerzame en nuttige middag, waarbij we zeker tools hebben gekregen die we kunnen gebruiken.”
“Inzichtelijk, leerzaam, beschermend en fijn.” “Zeer positief.” “Leuk :-)”

Gevolgd traject: Workshop Manage your Manager


Directeursvraag beantwoord
Carl K. | Leidinggevende onderwijs | januari 2017

Ik ben dit traject aangegaan om te onderzoeken in hoeverre ik de functie van directeur wil/kan gaan invullen. Deze vraag is in het coachingstraject beantwoord. Daarnaast merk ik dat mijn mindset positief is veranderd en dat ik zekerder ben geworden van kwaliteiten in mezelf.  Na iedere sessie ga ik veel beter weg dan dat ik binnenkwam.

Gevolgd traject: (Executive) coaching


Most challenging and positive experience 
Terran D. | Supervisor Customer Service | september 2016

This is one of most challenging AND most positive experiences in my career so far. I think everyone should do something like this at some point, especially new managers and supervisors.
The coaching taught me several techniques to communicate more effectively with my reports and manager, provided me with tools for delegation, tips on keeping my emotions under control in high pressure situations.
I learned to take care of myself, to validate my wants and needs in the workplace, and to use my values as a tool in maintaining job and personal satisfaction. I truly felt like I was the only person Sandra was coaching with the amount of familiarity she had with my situation. Really incredible.

Gevolgd traject: (Executive) coaching


Beter tot mijn recht in complexe werksituaties 
M.G. | vrouw | ondernemer | september 2016

Mijn doel was het mezelf beter tot mijn recht laten komen in complexe (vooral werk)situaties. Het werken vanuit waarden is voor mij een van de belangrijkste aspecten van de training geweest. Door deze voor mezelf te formuleren en erkennen, kan ik nu veel beter bedenken waarom situaties en conflicten ontstaan.
Ik heb het traject als heel prettig ervaren. Sandra heeft een fijne stijl van samenwerken waarin alle ruimte is voor recente ervaringen en onverwachte dingen, maar ze heeft ook heel goed in haar hoofd welke stappen nodig zijn om mij verder te brengen (mij mezelf verder te laten brengen).
Het is prettig dat er ruimte is om klein en kwetsbaar te zijn, én om te lachen. Op basis van mijn eigen traject denk ik dat Sandra heel goed is in het precies de juiste toon vinden voor de individuele coachee zonder dat het onecht is.

Gevolgd traject: Zelf aan het stuur – individueel


Losgelaten
P.F. | man | Logistiek manager | mei 2016

Ik was op zoek naar een manier om meer te leven en te werken naar wat belangrijk is voor mij, meer rust, meer los kunnen laten. In dit coachingstraject heb ik duidelijkheid gekregen over mijn belangrijkste waarden en daar meer naar gehandeld. Ik heb zeker meer los gelaten zowel wat betreft werk als privé. Ik ben me meer bewust geworden van wat ik zelf nodig heb, ik heb daarnaar gehandeld en heb daardoor ook contacten met collega’s verbeterd. Positief resultaat!

Gevolgd traject: (Executive) coaching


Meer zelfvertrouwen – betere communicatie
B.P | man | IT | jan 2016

Ik wilde in deze training beter leren communiceren. Direct bleek al dat de grootste drempel die mijn communiceren belemmerde, mijn zelfvertrouwen was. Door het traject is mijn zelfvertrouwen is omhoog gegaan door een andere focus. Op lastige momenten kan ik d.m.v. mijn houding en gedachten ervoor zorgen dat ik ook in deze lastige momenten zelfverzekerd kan zijn. Verder heb ik geleerd hoe ik dit ook toe kan passen bij slecht nieuws gesprekken en bij het praten voor een groep en hoe ik daarbij kennis van communicatiestijlen kan gebruiken.

Gevolgd traject: Communicatie


Meer structuur in gesprekken
W.J. | man | Directeur IT | juni 2015

Naast de theorie van het grow model heb ik in deze workshop ook mijn valkuilen in de praktijk geleerd. Het gaat me helpen om meer structuur in coachende gesprekken te brengen. Ik heb deze workshop al aanbevolen bij anderen!

Gevolgd traject: Workshop Coachen met GROW


Geen frustratie meer
D.V. | vrouw | Directeur Kinderopvang | juni 2015

Prettig, zo’n klein groepje in de workshop! Ik heb geleerd hoe ik d.m.v. open vragen de ander aan het denken kan zetten, zelf oplossingen kan laten bedenken, inzicht kan geven. Mijn mond houden is goed. Dit gaat me helpen bij het teruggeven van verantwoordelijkheid voor oplossingen, eigen ontwikkeling. Geen frustratie meer bij mij als de (zo goed bedachte en bedoelde ) oplossingen niet worden opgevolgd. Ik beoordeel de workshop als zeer goed en beveel ‘m zeker aan.

Gevolgd traject: Workshop Coachen met GROW


Rust en duidelijkheid
Mark Bosma | projectmanager | mei 2015

Het inzicht in mijn belangrijkste waarden en het evenwicht met de andere waarden geeft me rust, duidelijkheid, weten waar ik aan toe ben. Misschien in het begin ook even spannend omdat het ook verantwoordelijkheid betekent. Mijn actielijst wordt nu een afsprakenlijst waar ik ook anderen op aanspreek. Het verhoogt mijn effectiviteit. Prima workshop, scherp op de bal en zeer de investering waard!

Gevolgd traject: Workshop Zelf aan het stuur


Superveel opgeleverd
A.C. | vrouw | Medewerker PZ | april 2015

Deze workshop heeft mij superveel opgeleverd. Het viel mijn collega op de afdeling direct op dat ik meer rust uitstraalde. En zo voelde ik me ook! Ik heb ontdekt dat je overtuigingen voor een groot deel bepalen hoe je tegen situaties aankijkt en ze ervaart. Ik heb “officieel” afscheid genomen van een overtuiging die me in de weg stond! Ik heb beter leren inzien dat wat voor mij van waarde is, voor een ander niet zo hoeft te zijn. Vrij snel na deze training had ik een gesprek met de directeur over mijn enorme achterstand in mijn werk. Ik heb dat rustig en duidelijk kunnen vertellen doordat ik meer bagage had.

Gevolgd traject: Workshop Manage your Manager



Verder praten?

  • Bel of mail Sandra Geelink (+31 6 11708375 | sandra@samennaarresultaat.nl) of
  • Plan direct een telefonische verkenning in de agenda.