Leidinggeven in stijl – Intensief persoonlijk programma

Nieuw team, nieuwe rol als leidinggevende of wil je gewoon effectiever worden als leidinggevende door mensen meer individueel aan te gaan sturen?

Met dit intensieve persoonlijke programma heb je binnen korte tijd jezelf, je teamleden en je “aansturing” in kaart en op de rails!

Geen generieke training, die je zelf daarna nog moet zien toe te passen. Maar een individueel training- en coachingtraject, waarin ik je (bijna) aan de hand meeneem, om vanuit jouw eigen waarden verbinding te gaan leggen met je individuele teamleden en je omgeving. Daar wordt leidinggeven leuker, beter en gemakkelijker van!

We werken niet alleen vanuit de theorie, maar we gaan concreet aan de slag met jouw waarden, jouw rol, jouw team. Samen naar Resultaat.


Na dit programma kun jij volmondig zeggen:

  1. Ik heb duidelijkheid over mijn eigen rol, mijn doelen en wat ik bij wil dragen.
  2. Ik heb inzicht in mijn eigen waarden en kwaliteiten en deze zet ik ook bewust in.
  3. Ik weet wat ik zelf nodig heb om optimaal te kunnen functioneren en ik regel dat
  4. Ik heb inzicht in (de impact van) mijn eigen stijl van leidinggeven en communiceren.
  5. Ik ken mijn medewerkers individueel en heb me verdiept in individuele benaderingen
  6. Ik heb kennis van modellen als situationeel leidinggeven, effectief coachen en verandermanagement, en weet dat effectief toe te passen.
  7. Ik heb inzicht in teamdynamiek en weet daar als leidinggevende op in te spelen.
  8. Ik weet voor mezelf en voor mijn medewerkers een duidelijke verbinding te leggen tussen onze dagelijkse praktijk en de grotere organisatie-context.

 

Kortom: Een stevige basis om leidinggeven (weer) makkelijk en effectief te laten zijn.


Individueel aansturen voor meer impact

Dit programma helpt je om gestructureerd, stapsgewijs te bepalen wie jij wilt zijn in deze rol, wie jouw teamleden zijn, wat ze van jou nodig hebben om optimaal te functioneren, en hoe je jezelf en je teamleden kunt verbinden met het resultaat.


Aan de slag

In 10 modules gaan we aan de slag met de belangrijkste factoren die bijdragen aan een goede werkrelatie met ieder individueel teamlid, en met het team als geheel.

Je krijgt de basistheorie van een aantal modellen, maar vooral passen we die direct toe. Op jouw situatie, en op je interactie met je teamleden. In het traject krijg je intensieve persoonlijke begeleiding in de vorm van “on-the-job”-coaching én persoonlijke coaching. 

Zodat je niet alleen leert wat werkt voor jou, maar het ook daadwerkelijk gaat doen.

Het persoonlijke traject kan gecombineerd worden met workshops in groepen, zodat je je vaardigheden in het aansturen en coachen direct al veilig met gelijkgestemden kunt oefenen, of in-company een gedeelde visie op leidinggeven kunt ontwikkelen.

Dit programma kan nu ook deels online gevolgd worden. 


Verder praten?

  • Bel of mail Sandra Geelink (+31 6 11708375 | sandra@samennaarresultaat.nl) of
  • Plan direct een gratis verkenning via telefoon, Zoom, of Teams, in de agenda.