Leidinggeven in stijl – Intensief persoonlijk programma

Nieuw team, nieuwe rol als leidinggevende of wil je gewoon effectiever worden als leidinggevende door mensen meer individueel aan te gaan sturen?

Met dit intensieve persoonlijke programma heb je binnen korte tijd jezelf, je teamleden en je “aansturing” in kaart en op de rails!

Geen generieke training, die je zelf daarna nog moet zien toe te passen. Maar een individueel training- en coachingtraject, waarin ik je (bijna) aan de hand meeneem, om vanuit jouw eigen waarden verbinding te gaan leggen met je individuele teamleden en je omgeving. Daar wordt leidinggeven leuker, beter en gemakkelijker van!

We werken niet alleen vanuit de theorie, maar we gaan concreet aan de slag met jouw waarden, jouw rol, jouw team. Samen. Samen naar Resultaat.


Na dit programma heb jij:

  • Inzicht in jouw eigen waarden en zet je die in om krachtiger te functioneren
  • Duidelijkheid over jouw eigen rol, je doelen en wat jij bij wilt dragen
  • Helder wat jij nodig hebt om optimaal te kunnen functioneren én weet je hoe je dat regelt
  • Inzicht in jouw eigen stijl van leidinggeven en communiceren en welke impact dat heeft op jouw omgeving en jouw functioneren.
  • Kennis van modellen als situationeel leidinggeven, coachen volgens GROW, effectief communiceren en aanspreken.
  • Een uitgewerkt overzicht van hoe jij met iedere individuele medewerker wilt omgaan voor het beste (“hard” en “soft”) resultaat.
  • Een betere werkrelatie met iedere individuele medewerker
  • Al je kennis in de praktijk toegepast, je persoonlijke valkuilen ontdekt en daar aan gewerkt.
  • De verbinding gelegd tussen de dagelijkse praktijk en de grotere organisatie-context en -doelen.
  • Een stevige basis om leidinggeven weer leuk, makkelijk en effectief te laten zijn.

Interesse


Individueel aansturen voor meer impact

Dit programma helpt je om in 10 modules te bepalen wie jij wilt zijn in deze rol, wie jouw teamleden zijn, wat ze van jou nodig hebben om optimaal te functioneren, en hoe je jezelf en je teamleden kunt verbinden met het resultaat.

Dit had ik eerder willen hebben, wat een tijd en frustratie zou dat gescheeld hebben toen ik leidinggevende werd! En wat maakt dit het makkelijk om met een nieuw team en nieuwe mensen te starten.

Dit zou ieder bedrijf standaard moeten aanbieden aan nieuwe leidinggevenden!


Aan de slag

In 10 modules gaan we aan de slag met de belangrijkste factoren die bijdragen aan een goede werkrelatie met ieder individueel teamlid.

Je krijgt de basistheorie van een aantal modellen, maar vooral passen we die direct toe. Op jouw situatie, en op je interactie met je teamleden. In het traject krijg je intensieve persoonlijke begeleiding in de vorm van “on-the-job”-coaching én persoonlijke coaching. 

Zodat je niet alleen leert wat werkt voor jou, maar het ook daadwerkelijk gaat doen.

Het persoonlijke traject kan gecombineerd worden met workshops in groepen, zodat je je vaardigheden in het aansturen en coachen direct al veilig op gelijkgestemden kunt oefenen.


Interesse om dit traject als in-company of individueel te volgen? Neem contact op via info@samennaarresultaat.nl om samen verder te praten over de mogelijkheden.


=>Terug naar coaching en training