MT- en Organisatie-ontwikkeling 

Loopt het in het leidinggevende team niet optimaal? En heeft dat z’n weerslag op het functioneren van de organisatie?

Meestal is het belangrijk om dan (ook) verder te kijken dan alleen het MT. Naar de context waarin, en de mensen aan wie we leiding geven.

Kijk hieronder voor meer informatie over de vorm die jou nu het beste past. Wil je daar eerst over sparren, plan dan gerust een belafspraak.


Leiderschap in positie

In 3 fasen brengen we samen leiderschap in positie. Gestructureerd en pragmatisch, daar waar het helpt. De basis op orde brengen op het gebied van leiderschap & leidinggeven, de context waarin, en de mensen aan wie we leiding geven. Lees verderStakeholder Centered Team Coaching voor MT’s

Dit traject is voor een MT met lef, dat zowel individueel als samen wil groeien. Niet ieder voor zich, maar je stakeholders bepalen hoe succesvol jij bent als leider en als MT. In een gestructureerd proces volgens de aanpak van Marshall Goldsmith, met meetbare resultaten, groei je in 9-12 maanden naar de leider die je wilt zijn, en groeien jullie samen als team naar gewenst leiderschap.  Lees verderEerst even sparren welke optie nu het beste past? Plan een belafspraak met Sandra Geelink: