MT begeleiding

MT-begeleiding is er in vele soorten en maten. Gaan we samen in een MT-coaching-traject werken aan een betere samenwerking en afstemming binnen het team? Of samen bouwen aan leidinggevende vaardigheden? Verbeteren van leiderschap door duidelijkheid te brengen in visie en kaders? Of samen werken aan een betere context waarin onze medewerkers optimaal kunnen bijdragen? Hieronder vind je verschillende mogelijkheden.

Weet je nog niet precies waarom jullie leiderschap niet optimaal in positie is? Laten we dan beginnen met de reality check, dan kijken we van daaruit gericht naar wat het beste past.

Wil je daar eerst over sparren, plan dan gerust een belafspraak.


Reality Check: Leiderschap in positie

In 3 fasen brengen we samen leiderschap in beeld en in positie. Gestructureerd en pragmatisch, daar waar het helpt. De basis op orde brengen op het gebied van leiderschap & leidinggeven, de context waarin, en de mensen aan wie we leiding geven. We beginnen met de reality check.
Lees verderMT Coaching Traject

In dit traject gaan we aan de slag met jullie onderlinge samenwerking, jullie effectiviteit en de impact die jullie daarmee hebben op de organisatie.
Samen naar een sterk team, voor optimaal resultaat.
Lees verderStrategie-sessies, heisessies, facilitation

Waar zijn we, waar willen we naar toe, wat is daarvoor nodig? Als procesbegeleider en facilitator zorgen wij dat iedereen mee kan doen als deelnemer en dat er focus blijft op het doel.
Lees verderLeiderschapsontwikkeling MT

Dit traject is voor een MT met lef, dat zowel individueel als samen wil groeien. Niet jullie zélf, maar jullie stakeholders bepalen hoe succesvol jij bent als leider en als MT. In een gestructureerd proces volgens de aanpak van Marshall Goldsmith, met meetbare resultaten, groeien jullie individueel en als team in 9-12 maanden naar gewenst leiderschap.
Lees verderVan strategie naar resultaat: 1FOCUS

Focus aanbrengen op het strategische doel. Medewerkers bewust laten bijdragen aan deze doelen. De doelen echt halen. 1FOCUS is een aanpak waarin wij organisaties en teams leren hoe ze voorspelbare resultaten kunnen bereiken waar ander gedrag voor nodig is.
Lees verder
Benieuwd naar de ervaringen van klanten? Lees het hier.

Verder praten? Plan een telefonische of online afspraak met Sandra Geelink: