MT begeleiding en ontwikkeling

Organisaties functioneren pas optimaal  als de mensen die er werken, het gevoel hebben dat ze er écht toe doen. Een goed functionerend MT dat echt samenwerkt en richting geeft aan de organisatie is daarbij onmisbaar, maar niet altijd vanzelfsprekend.

Het is belangrijk dat het MT een echt team is, met MT leden die niet alleen met hun eigen afdeling bezig zijn, maar zich tevens bewust zijn van zichzelf en hun impact. Een MT dat leiderschap toont, de goede dingen doet en de impact heeft die zorgt voor resultaat met betrokken medewerkers.

Samen naar Resultaat begeleidt MT’s zowel bij hun onderlinge samenwerking als bij het ontwikkelen van visie, missie, strategie en kernwaarden.

Reviews Management Teambegeleiding


Hei-sessies, strategiesessies, facilitation

Procesbegeleiding“Waar willen we naar toe?” “Waar zijn we nu?” “Wat hebben we te doen om daar te komen?” en “Hoe gaan we daarin met elkaar om?”.
Als procesbegeleider en facilitator zorg ik dat iedereen mee kan doen als deelnemer, dat er focus blijft op het doel en dat er ruimte is voor zowel concrete doelen als ook voor de onderlinge samenwerking.  

Vraag om een verkennend gesprek.


Managementteam-ontwikkeling

Als management team zijn jullie niet alleen een verzameling vertegenwoordigers van je eigen discipline. Naast het bepalen van de kaders en richting voor de organisatie, heeft ook jullie eigen functioneren als team en het voorbeeld dat jullie geven, een -vaak onderschatte- impact op het functioneren van de gehele organisatie.

In dit traject onderzoeken we samen de impact die jullie hebben, de impact die jullie willen hebben, hoe jullie gedrag daar wel of niet aan bijdraagt, en gaan we aan de slag met jullie onderlinge samenwerking.  Vraag om een verkennend gesprek.


Team- en procestraject “Sterke schakels”

SamennaarResultaatBrownPaperSamen met je team het proces effectiever maken, de samenwerking in het team verbeteren en zorgen dat iedereen ziet hoe hij/zij bijdraagt aan het grote geheel?

Het teamtraject “Sterke schakels” zorgt voor een blijvende procesverbetering. Het verhoogt daarnaast de individuele motivatie, onderlinge communicatie, verbetermentaliteit en vertrouwen. Meer informatie