Team en medewerkers

Het is lastig leidinggeven in een organisatie waar veel medewerkers zich niet (meer) verbonden voelen met het doel van de organisatie. Waardoor ze vaak ook geen verantwoordelijkheid meer nemen voor hun eigen functioneren.

Goede leidinggevenden en de basis op orde hebben helpt wel om mensen verbonden te houden,  maar het helpt niet (altijd) genoeg om overboord gevallen mensen weer aan boord te krijgen.

Dat vraagt meer, zoals gezamenlijk en individueel inzicht in houding en (team)gedrag. Een hernieuwde ijking van hoe wij de dingen hier en met elkaar doen. Hoe we allen de verantwoordelijkheid hebben voor het bijdragen aan het organisatiedoel.


Voorbeelden van begeleiding op dit gebied:

Team- en procestraject: Sterke schakels

Het teamtraject “Sterke schakels” zorgt voor een blijvende procesverbetering, onderlinge communicatie, verbetermentaliteit en vertrouwen. Het verhoogt daarnaast de individuele motivatie doordat iedereen beter ziet hoe hij/zij bijdraagt aan het grote geheel.
Lees verderVan strategie naar resultaat: 1FOCUS

Focus aanbrengen op het strategische doel. Medewerkers bewust laten bijdragen aan deze doelen. De doelen echt halen. 1FOCUS is een aanpak waarin wij organisaties en teams leren hoe ze voorspelbare resultaten kunnen bereiken waar ander gedrag voor nodig is.
Lees verder
Workshop: Manage your Manager

Deze in-company Manage your Manager workshop helpt je om beter om te kunnen gaan met jouw leidinggevende. Zodat je beter kunt ontvangen wat jij nodig hebt om optimaal te kunnen functioneren in jouw eigen rol. 
Lees verderStrategie-sessies, heisessies, facilitation

Waar zijn we, waar willen we naar toe, wat is daarvoor nodig? Als procesbegeleider en facilitator zorgen wij dat iedereen mee kan doen als deelnemer en dat er focus blijft op het doel.
Lees verderWorkshop: Communicatiestijlen

Krijg meer inzicht in je eigen communicatiestijl en in die van anderen. Zodat je sneller bij de ander op dezelfde golflengte kunt komen. Dat zorgt voor meer vertrouwen en sneller resultaat. Deze incompany workshop geeft daarnaast leuke interactie en verbinding tussen collega’s.
Lees verder