Team en medewerkers

Het is lastig leidinggeven in een organisatie waar veel medewerkers zich niet (meer) verbonden voelen met het doel van de organisatie. Waardoor ze vaak ook geen verantwoordelijkheid meer nemen voor hun eigen functioneren.

Goede leidinggevenden en de basis op orde hebben helpt wel om mensen verbonden te houden,  maar het helpt niet (altijd) genoeg om overboord gevallen mensen weer aan boord te krijgen.

Dat vraagt meer, zoals gezamenlijk en individueel inzicht in houding en (team)gedrag. Een hernieuwde ijking van hoe wij de dingen hier en met elkaar doen. Hoe we allen de verantwoordelijkheid hebben voor het bijdragen aan het organisatiedoel.


Voorbeelden van begeleiding op dit gebied:

Team- en procestraject: Sterke schakels

Het teamtraject “Sterke schakels” zorgt voor een blijvende procesverbetering, onderlinge communicatie, verbetermentaliteit en vertrouwen. Het verhoogt daarnaast de individuele motivatie doordat iedereen beter ziet hoe hij/zij bijdraagt aan het grote geheel,  Lees verderVan strategie naar resultaat: 1FOCUS

Focus aanbrengen op het strategische doel. Medewerkers bewust laten bijdragen aan deze doelen. De doelen echt halen.
1FOCUS is een aanpak waarin wij organisaties en teams leren hoe ze voorspelbare resultaten kunnen bereiken waar ander gedrag voor nodig is.  
Lees verderSamen op de goede weg: Feedbacktraining

In deze training leren we samen hoe we elkaar opbouwend kunnen aanspreken en complimenteren, zodat we het beste in elkaar naar boven halen en samen op de goede weg blijven.

Lees verderManage your manager – training

Deze workshop is voor iedere leidinggevende, projectmanager of professional, die wil leren pro-actiever met zijn/haar leidinggevende of opdrachtgever om te kunnen gaan, om zelf beter te kunnen functioneren. Lees verderStrategie-sessies, heisessies, facilitation

Waar zijn we, waar willen we naar toe, wat is daarvoor nodig?
Als procesbegeleider en facilitator zorgen wij dat iedereen mee kan doen als deelnemer en dat er focus blijft op het doel.

Lees verderWorkshop: Communicatiestijlen

Krijg meer inzicht in je eigen communicatiestijl en in die van anderen. Zodat je sneller bij de ander op dezelfde golflengte kunt komen. Dat zorgt voor meer vertrouwen en sneller resultaat. 
Lees verderWorkshop – Zelf aan het stuur

Deze workshop helpt je in je persoonlijk leiderschap, om (weer) helder te krijgen wat jij zélf belangrijk vindt.  Als jij je bewust bent van jouw waarden, kun je bewuster kiezen. Dan sta je steviger van binnen en functioneer je krachtiger. Lees verderWorkshop – Zie het anders

Deze workshop helpt je om bewuster te kunnen kiezen hoe je ergens mee omgaat. Of het nu gaat om je moeizame werkrelatie met die ene medewerker of die situatie met die ene klant….. zodra jij er in slaagt om vanuit een ander perspectief te kijken, zie je ineens meer mogelijkheden.

 Lees verder


Meer informatie of aanmelden? Plan nu een belafspraak met Sandra Geelink: