De basis op orde

In een organisatie waar de basis niet op orde is, kun je als individuele leidinggevende nog zo goed zijn….het blijft vechten tegen de bierkaai.

Hebben we een duidelijke richting gekozen en staan we daarvoor? Sturen we daar ook echt op, of belonen we eigenlijk ander gedrag? Zetten we als MT onze leidinggevenden in positie?

Hebben we gezorgd voor een structuur en voor processen die leidinggevenden (en alle andere medewerkers) faciliteren om ook echt te kunnen doen wat ze kwamen doen? Zien we onze medewerkers en horen we ze echt als ze aangeven wat ze nodig hebben? Stellen we medewerkers in staat om te zien hoe ze bijdragen?

Voorbeelden van begeleiding op dit vlak:

Strategie-sessies, heisessies, facilitation

Waar zijn we, waar willen we naar toe, wat is daarvoor nodig?
Als procesbegeleider en facilitator zorgen wij dat iedereen mee kan doen als deelnemer en dat er focus blijft op het doel.

Lees verder


Team- en procestraject: Sterke schakels

Het teamtraject “Sterke schakels” zorgt voor een blijvende procesverbetering, onderlinge communicatie, verbetermentaliteit en vertrouwen. Het verhoogt daarnaast de individuele motivatie doordat iedereen beter ziet hoe hij/zij bijdraagt aan het grote geheel,  Lees verder


Van strategie naar resultaat: 1FOCUS

Focus aanbrengen op het strategische doel. Medewerkers bewust laten bijdragen aan deze doelen. De doelen echt halen.
1FOCUS is een aanpak waarin wij organisaties en teams leren hoe ze voorspelbare resultaten kunnen bereiken waar ander gedrag voor nodig is.  
Lees verder


Meer informatie of aanmelden? Plan nu een belafspraak met Sandra Geelink: