Team- en procestraject “Sterke schakels”

Team en procestraject Sterke SchakelsSamen met je team het proces effectiever maken, de samenwerking in het team verbeteren en zorgen dat iedereen ziet hoe hij/zij bijdraagt aan het grote geheel?

Het teamtraject “Sterke schakels” zorgt voor een blijvende procesverbetering. Het verhoogt daarnaast de individuele motivatie, onderlinge communicatie, samenwerking, verbetermentaliteit en vertrouwen.

Dit traject op maat helpt jullie om zowel samenwerking als effectiviteit te verbeteren. Lees verder voor de details of plan direct je vrijblijvende kennismakingsafspraak


Het Sterke Schakels traject

Voor wie?


Dit traject is voor teams die hun onderlinge samenwerking en hun proces willen verbeteren.

Omdat ik werk vanuit een procesverbeteringsachtergrond in combinatie met (team)coachingvaardigheden, zijn we in staat om alles aan te pakken wat er nodig is, op het moment dat het nodig is.

Soms is het nodig om te beginnen bij het proces, soms beginnen we bij de samenwerking. De flexibele combinatie van procesverbetering en teamcoaching wordt aangevuld met de mogelijkheid tot individuele begeleiding voor de leidinggevende en/of de teamleden.

Het vertrekpunt bepalen we samen in de intake, en zo vaak als nodig kijken we wat op ieder gewenst moment het meest bijdraagt.

Wat gaan we doen?


Doorgaans starten we met een beginsessie van één dagdeel en volgen we op met 3-6 kortere sessies.

Door mensen en afdelingen samen zicht op het gehele proces te laten creëren, zien ze beter hoe hun eigen deelproces past in het geheel. Omdat medewerkers dit inzicht samen creëren ontstaat een sfeer waarbij iedereen niet alleen open staat voor verbeteringen, maar ze ook echt wil doorvoeren.

Alle deelnemers krijgen inzicht in het gehele proces en hoe zij daar individueel aan bijdragen. Ook nemen zij gezamenlijk verantwoordelijkheid voor de manier waarop zij willen samenwerken.

Verbeterde samenwerking, meer onderling begrip en een efficiënter proces.


Benieuwd naar de ervaringen van klanten? Lees het hier.

Verder praten? Plan een telefonische of online afspraak met Sandra Geelink: