Procesbegeleiding en Facilitation

Klik hier voor reviews mbt Procesbegeleiding

Managementteam-ontwikkeling

Als management team zijn jullie niet alleen een verzameling vertegenwoordigers van je eigen discipline. Naast het bepalen van de kaders en richting voor de organisatie, heeft ook jullie eigen functioneren als team en het voorbeeld dat jullie geven, een -vaak onderschatte- impact op het functioneren van de gehele organisatie.

In dit traject onderzoeken we samen de impact die jullie hebben, de impact die jullie willen hebben, hoe jullie gedrag daar wel of niet aan bijdraagt, en gaan we aan de slag met jullie onderlinge samenwerking.  Vraag om een verkennend gesprek


1FOCUS – Grip op resultaat met betrokken mensen

Grip op resultaat. Van strategie naar uitvoering.

1FOCUS is een aanpak waarin wij organisaties en teams leren hoe ze voorspelbare resultaten kunnen bereiken waar ander gedrag voor nodig is.

Als organisatie kies je één doel per kwartaal waar we allemaal op gaan focussen. Ieder team kiest een teamdoel dat daar aan bijdraagt. Leden in het team kiezen zelf het gedrag dat er wekelijks voor nodig is om het doel te halen. Jullie houden per week bij wat jullie doen en wat dat oplevert. Per kwartaal kijken jullie samen terug naar wat werkte en stellen bij waar nodig. Klinkt nuttig en passend? Kijk voor meer informatie op https://www.1focus.nl/ of   Vraag om een verkennend gesprek.


Hei-sessies en facilitation

Procesbegeleiding“Waar willen we naar toe?” “Waar zijn we nu?” “Wat hebben we te doen om daar te komen?” en “Hoe gaan we daarin met elkaar om?”.
Als procesbegeleider en facilitator zorg ik dat iedereen mee kan doen als deelnemer, dat er focus blijft op het doel en dat er ruimte is voor zowel concrete doelen als ook voor de onderlinge samenwerking.  

Vraag om een verkennend gesprek.


Team- en procestraject “Sterke schakels”

SamennaarResultaatBrownPaperSamen met je team het proces effectiever maken, de samenwerking in het team verbeteren en zorgen dat iedereen ziet hoe hij/zij bijdraagt aan het grote geheel? Het teamtraject “Sterke schakels” zorgt voor een blijvende procesverbetering. Het verhoogt daarnaast de individuele motivatie, onderlinge communicatie, verbetermentaliteit en vertrouwen. Meer informatie


Verder praten ?

Bel of mail Sandra Geelink: 06 – 11708375 | info@samennaarresultaat.nl


Samen naar Resultaat begeleidt leidinggevenden, teams en organisaties van waar ze nu zijn, naar waar ze willen zijn. Van strategie naar uitvoering, van doel naar actie. Met coaching en procesbegeleiding.


  • Aanmelden nieuwsbriefIedere maand gratis tips en inspiratie ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief: