Procesbegeleiding en Facilitation

Klik hier voor reviews mbt Procesbegeleiding

Hei-sessies, managementsessies, facilitation

Procesbegeleiding“Waar zijn we nu?” “Waar willen we naar toe?”  “Wat hebben we te doen om daar te komen?” en “Hoe gaan we daarin met elkaar om?”.
Als procesbegeleider en facilitator zorg ik dat iedereen mee kan doen als deelnemer, dat er focus blijft op het doel en dat er ruimte is voor zowel concrete doelen als ook voor de onderlinge samenwerking. Klinkt nuttig en passend?  Vraag om een verkennend gesprek.


1FOCUS – Grip op resultaat

Grip op resultaat. Van strategie naar uitvoering.

1FOCUS is een aanpak waarin wij organisaties en teams leren hoe ze voorspelbare resultaten kunnen bereiken waar ander gedrag voor nodig is.

Als organisatie kies je één doel per kwartaal waar we allemaal op gaan focussen. Ieder team kiest een teamdoel dat daar aan bijdraagt. Leden in het team kiezen zelf het gedrag dat er wekelijks voor nodig is om het doel te halen. Jullie houden per week bij wat jullie doen en wat dat oplevert. Per kwartaal kijken jullie samen terug naar wat werkte en stellen bij waar nodig. Klinkt nuttig en passend? Kijk voor meer informatie op https://www.1focus.nl/ of   Vraag om een verkennend gesprek.


Team- en procestraject “Sterke schakels”

SamennaarResultaatBrownPaperSamen met je team het proces effectiever maken, de samenwerking in het team verbeteren en zorgen dat iedereen ziet hoe hij/zij bijdraagt aan het grote geheel? Het teamtraject “Sterke schakels” zorgt voor een blijvende procesverbetering. Het verhoogt daarnaast de individuele motivatie, onderlinge communicatie, verbetermentaliteit en vertrouwen. Meer informatie


Verder praten ?

Bel of mail Sandra Geelink: 06 – 11708375 | info@samennaarresultaat.nl


Samen naar Resultaat begeleidt leidinggevenden, teams en organisaties van waar ze nu zijn, naar waar ze willen zijn. Van strategie naar uitvoering, van doel naar actie. Met coaching en procesbegeleiding.


  • Aanmelden nieuwsbriefIedere maand gratis tips en inspiratie ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief: