Executive Coaching

Heb jij als senior manager de impact die je wilt hebben?

Op de organisatie en op de resultaten, op de cultuur, op collega’s, op medewerkers? En is dat dan ondanks, of dankzij je leiderschapskwaliteiten?

Om krachtig leiding te kunnen geven aan anderen, moet je zelf stevig in je schoenen staan. Goed in je rol en in je vel zitten, en een goede aansluiting hebben bij medewerkers en organisatiedoelen.

In dit traject krijg je de ruimte om te sparren en te ontwikkelen. Vanuit je eigen sterke basis, vanuit jouw visie van leiderschap.

Is het tijd je leiderschap te versterken? 

Lees dan hieronder verder voor de details over hoe, wat, wanneer en wat anderen ervan vonden:

Het executive coaching traject

Hoe

Samen onderzoeken we waar je nu bent, waar je wilt zijn, en wat jij ervoor nodig hebt om daar te komen.

We leggen eerst een stevige basis door te onderzoeken wat jouw belangrijkste waarden zijn, en welke bijdrage je hebt te leveren in je rol als senior manager.

Vanuit die stevige basis werken we samen aan jouw situaties uit de praktijk. Onderzoeken we hoe je die situaties kunt benaderen terwijl je recht doet aan jezelf en aan de eisen van je rol.

Naast mijn eigen leidinggevende ervaring gebruik ik verschillende coachingtechnieken. Mijn basis in coaching is Co-Active Coaching. Daarnaast gebruik ik technieken uit o.a. Organisatie-opstellingen, Voice Dialogue en NLP.

Mijn clienten geven aan dat het prettig werken en sparren is met iemand die het bedrijfsleven van binnenuit kent als leidinggevende en hun taal spreekt. Die als ervaren en gecertificeerd coach naar jou kijkt als persoon en als leidinggevende. Die je geen trucjes leert, maar je een rust en kracht van binnenuit laat ontwikkelen waarmee je zelf verder kunt, ook lang nadat wij afscheid hebben genomen.

Wat

Een regulier executive coachingtraject duurt gemiddeld 3 tot 6 maanden en we zien elkaar in die tijd 5 tot 10 keer. Tussen de sessies door werk je zelf aan thuisopdrachten en heb je de beschikking over e-coaching.

Waar gewenst en nuttig voegen we op maat gemaakte individuele trainingselementen toe aan je traject. Daar waar het jou het meest kan helpen.

Ik coach en train zowel in het Nederlands als in het Engels. Ik coach zowel face-to-face als via Skype / Zoom / telefonisch / e-mail / Pluform. Ik coach en train zowel vanuit Mijdrecht en Amstelveen als op locatie van bedrijven.

Mijn stijl: no-nonsense, speels, met humor, soms confronterend, doelgericht, met positieve energie, altijd veilig en zonder oordeel. Meer lezen over mij.

Voorbeelden

Zorgen dat jij de impact gaat hebben die je wilt hebben, terwijl je trouw blijft aan je eigen waarden, is waar ik je bij ga helpen.

Want als jij als senior manager werkt vanuit jouw eigen waarden, met oog voor de context van je organisatie, sta je steviger. Dan kun je beter focussen en beter kiezen. Dan functioneer je beter. Dan geef je makkelijker, plezieriger en effectiever leiding. Aan jezelf, aan anderen, aan je organisatie.

Voor meer resultaat, vanuit meer rust.

Voorbeelden van ingebrachte coachingdoelen die op deze manier succesvol behaald zijn:

  • “Ik wil een betere impact hebben op de organisatie”
  • “Ik wil mijn rol in het MT beter kunnen vervullen”
  • “Ik wil trouw blijven aan mezelf in een corporate omgeving”
  • “Ik wil groeien in leiderschap
  • “Ik wil minder stress/werkdruk”
  • “Ik wil sterker staan voor mijn mening en eigen waarden”
  • “Ik wil beter los kunnen laten”
  • “Ik wil meer rust in werk en leven.”

Meer informatie of aanmelden? Plan nu een belafspraak met Sandra Geelink: