Coaching voor leidinggevenden

Om krachtig leiding te kunnen geven aan anderen, moet je zelf stevig in je schoenen staan. Lekker in je rol en in je vel zitten.

Heb jij wel de vaardigheden die je nodig hebt als leidinggevende, maar kom je toch niet lekker uit de verf? Heb je niet de impact die je zou willen en moeten hebben? Doe je je best om aan alle doelen en aan alle verwachtingen te voldoen, en raak je daarbij je eigen koers regelmatig kwijt?

Til jezelf dan uit de waan van de dag. Neem een stap terug en kijk wat jij wilt. Wat jij belangrijk vindt. Wie jij wilt zijn in je rol. Wat je daarvoor te doen hebt.

Zorgen dat jij de impact gaat hebben die je wilt hebben, terwijl je trouw blijft aan je eigen waarden, is waar ik je bij ga helpen. Meer resultaat, vanuit meer rust.

Gun jij het jezelf? 

Lees dan hieronder verder voor de details over hoe, wat, wanneer en wat anderen ervan vonden:

Het coaching traject

Hoe

Samen onderzoeken we waar je nu bent, waar je wilt zijn, en wat jij ervoor nodig hebt om daar te komen.

We leggen eerst een stevige basis door te onderzoeken wat jouw belangrijkste waarden zijn, en welke bijdrage je wilt leveren in je rol als leidinggevende.

Vanuit die stevige basis werken we samen aan jouw situaties uit de praktijk. Onderzoeken we hoe je die situaties kunt benaderen terwijl je recht doet aan jezelf. En gaan we samen in overleg met de beren op jouw weg.

De bedoeling is dat jij (weer) krachtig gaat functioneren. Met minder stress, meer plezier en voldoening en beter resultaat!

Naast mijn eigen leidinggevende ervaring gebruik ik verschillende coachingtechnieken. Mijn basis in coaching is Co-Active Coaching. Daarnaast gebruik ik technieken uit o.a. Organisatie-opstellingen, Voice Dialogue en NLP.

Mijn clienten geven aan dat het prettig werken en sparren is met iemand die het bedrijfsleven van binnenuit kent als leidinggevende en hun taal spreekt. Die als ervaren en gecertificeerd coach naar jou kijkt als persoon en verder kijkt dan alleen je werksituatie. Die je geen trucjes leert, maar je een rust en kracht van binnenuit laat ontwikkelen waarmee je zelf verder kunt, ook lang nadat wij afscheid hebben genomen.

Wat

Een regulier (executive) coachingtraject duurt gemiddeld 3 tot 6 maanden en we zien elkaar in die tijd 5 tot 10 keer. Tussen de sessies door werk je zelf aan thuisopdrachten en heb je de beschikking over e-coaching.

Waar gewenst en nuttig voegen we op maat gemaakte individuele training toe aan je traject. Daar waar het jou het meest kan helpen. Voor een compleet training- en coachingtraject kun je ook nog even kijken bij het “leidinggeven in stijl”- programma.

Ik coach en train zowel in het Nederlands als in het Engels. Ik coach zowel face-to-face als via Skype / Zoom / Telefonisch / E-mail. Ik coach en train zowel vanuit Mijdrecht en Amstelveen als op locatie van bedrijven.

Mijn stijl: no-nonsense, speels, met humor, soms confronterend, doelgericht, met positieve energie, altijd veilig en zonder oordeel. Meer lezen over mij.

Voorbeelden

Als jij als leidinggevende werkt vanuit jouw eigen waarden, met oog voor de context van je organisatie, sta je steviger. Dan kun je beter focussen en beter kiezen. Dan functioneer je beter. Dan geef je makkelijker, plezieriger en effectiever leiding. Aan jezelf, en aan anderen.

Voorbeelden van ingebrachte coachingdoelen die op deze manier succesvol behaald zijn:

  • “Ik wil een betere impact hebben op de organisatie”
  • “Ik wil mijn rol in het MT beter kunnen vervullen”
  • “Ik wil beter mijn grenzen aangeven”
  • “Ik wil weer voldoening voelen in mijn werk”
  • “Ik wil minder stress/werkdruk”
  • “Ik wil sterker staan voor mijn mening en eigen waarden”
  • “Ik wil trouw blijven aan mezelf in een corporate omgeving”
  • “Ik wil beter los kunnen laten”
  • “Ik wil sneller doorgroeien en me beter profileren”
  • “Ik wil meer rust in werk en leven.”

Meer informatie of aanmelden? Plan nu een belafspraak met Sandra Geelink: