Workshop “Doelen stellen – doelen halen”

SamennaarResultaatDoelenEen doel zonder plan is slechts een wens. 

Deze in-company workshop helpt je om je slaagkans aanzienlijk te vergroten. Je hebt de grootste kans om je doel te halen als het in lijn is met wie jij echt bent, met wat je zelf belangrijk vindt en gelooft. Je ontdekt welke vaardigheden en kennis je kunnen helpen en welk gedrag je doel ondersteunt.

In deze workshop brengen we in kaart waar jij op 7 niveaus staat en waar je nu wat te doen hebt. Zodat het gaat lukken!

Wat

Voor wie?
Deze in-company workshop is voor iedere leidinggevende, projectmanager of professional, die nu echt serieus aan de slag wil om zijn/haar doel te behalen.

Wat gaan we doen?
In deze workshop gaan we aan de slag met jouw doel. We maken dat doel helder en concreet, we gaan onderzoeken wat er zo belangrijk aan is voor jou om dat doel te bereiken. We staan stil bij wie jij bent en wie je wilt zijn. We ontdekken wat jouw bijdrage zou zijn als je je niet meer zou laten tegenhouden. We onderzoeken wat er voor jou écht toe doet.

We werken in een kleine groep (maximaal 6 deelnemers), waarin jullie ook elkaar inspireren en motiveren. Je werkt op deze dag samen, in twee- of drietallen of alleen. We dromen én we maken de nodige acties concreet.

Wat heb ik er aan?
Je gaat naar huis met jouw persoonlijke actieplan. Niet een actieplan dat gebaseerd is op taakjes, wilskracht en discipline, maar een actieplan dat op alle niveau’s klopt. Een actieplan waar je energie van krijgt, omdat het van binnen, buiten, onder, boven en dwarsdoormidden past bij wie jij bent en bij wie jij wilt zijn.

Aanvragen

 

 

=>Terug naar coaching en training