Samen Sterker Ondernemen

 

SamennaarResultaatOndernemen
Je bent ondernemer. Misschien pas net, misschien ook al heel lang. Je bent gedreven om een prachtig product of een prachtige dienst aan je klanten te leveren ?

Een aantal dingen loopt eigenlijk best wel heel lekker, en tegelijkertijd heb je het gevoel dat er méér uit te halen is? Dat het beste van jou er eigenlijk nog niet uitkomt? Dat er iets is wat je tegenhoudt? Of je mist het om jezelf samen met anderen te blijven ontwikkelen?

EEN NIEUW PROGRAMMA: SAMEN STERKER ONDERNEMEN

Yvet Beckers en ik lopen tijdens ons werk regelmatig ondernemers zoals jij tegen het lijf. Wij vinden het dan ook enorm gaaf dat we een programma opgezet hebben om ondernemers te helpen zichzelf en elkaar verder te ontwikkelen. En om daarmee ook vanuit onze eigen ervaring – vanuit het bedrijfsleven, als ondernemers en als gecertificeerde coaches – een steentje bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van andere ondernemers.

Interesse? Meld je hier aan voor de vrijblijvende informatie-middag op donderdag 12 november:  Aanmelden

 

Sandra-Geelink Yvet-Beckers

HOE ZIET DIT PROGRAMMA ERUIT?

In januari gaan we van start met een éénjarig programma, waarin een vaste groep van maximaal 8 ondernemers met elkaar een netwerk vormt.

Verspreid over het jaar zullen er vier dagen zijn waarop we elkaar ontmoeten en met elkaar werken aan specifieke thema’s. Op die dagen gaan we interactief en creatief aan de slag. Aan het eind van zo’n dag loop je de deur uit vol inspiratie en met een concreet plan om het geleerde de komende tijd in praktijk te brengen in je eigen onderneming.

Het mooie is dat je het gevoel hebt dat je niet alléén aan het leren bent. Naast het feit dat Yvet en ik onze coachingstechnieken en -oefeningen op deze dagen inzetten voor jouw ontwikkeling, heb je ook direct je eigen netwerk in deze groep. Een groep met ‘peers’ die vergelijkbare vraagstukken aan het onderzoeken zijn. Je daagt elkaar uit en geeft elkaar feedback. En je kunt uiteraard op elkaar terugvallen als je het even niet meer weet.

WAT IS DE FILOSOFIE ACHTER DIT PROGRAMMA?

Wat Yvet en mij bindt, is dat wij beiden geloven in een aantal uitgangspunten, die dan ook de fundamenten voor het programma vormen:

Door in je kracht te stappen, maak je pas échte impact in de wereld.

Wij geloven dat je pas écht succesvol kunt zijn, als je durft te doen waar je knijtergoed in bent, volledig in lijn met jouw belangrijkste waarden.

We zien dat veel ondernemers het spannend vinden om voor zichzelf te erkennen waar ze goed in zijn en wat ze belangrijk vinden. En we zien ook dat er ondernemers zijn die écht wel weten wat ze belangrijk vinden, maar die zich door allerlei beren op de weg toch in andere paadjes laten manoeuvreren.

Jij staat aan het roer van je eigen leerervaring.

Wij zijn ervan overtuigd dat je niet zomaar ondernemer bent geworden. Je bent ambitieus en hebt heel veel kwaliteiten. Je loopt op je eigen pad naar succes en natuurlijk loop je daar – afhankelijk van jouw eigen doel – tegen jouw eigen specifieke vraagstukken aan. Door bewust en met focus met die vraagstukken aan de slag te gaan, ben je gericht aan jouw eigen succes aan het bouwen.

Leren doe je het best door samen te doen.

Wij geloven dat leren een kwestie is van doen. Eerst bewust worden van wat je anders wil doen, vervolgens experimenteren en oefenen. Door elkaar vragen te stellen, feedback te geven, uit te dagen en te ondersteunen word je je veel bewuster van je leerproces.

Bovendien maken we gebruik van elkaars sterke punten. Als iemand anders iets wil leren waar jij toevallig veel ervaring in hebt, dan is het natuurlijk alleen maar gaaf als jij vanuit jouw kracht een bijdrage aan andermans’ leren kunt doen.

ZOU DIT PROGRAMMA IETS VOOR MIJ KUNNEN ZIJN?

Volgens ons kan dit programma veel voor je betekenen als jij:

  • … een ondernemer bent met een jonge geest (leeftijd speelt geen rol)
  • … jezelf en je onderneming opnieuw uit wil vinden, of een nieuwe weg in wil slaan
  • … bereid bent energie te steken in het ontwikkelen van jezelf en anderen
  • … zin hebt om inspiratie te halen en te brengen in een netwerk van gedreven ondernemers

RAAK GEINSPIREERD BIJ ONZE VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

Infodag

Als het bij jou is gaan kriebelen na het lezen van bovenstaand verhaal, nodigen we je graag uit om op 12 november om 13.00 uur kennis te komen maken met ons en andere ondernemers.

Yvet en ik vinden het gaaf om die middag het programma met jou en andere ondernemers te co-creëren. We zijn erg benieuwd hoe jij ziet hoe een programma als dit jou kan faciliteren in je ondernemerschap, welke thema’s voor jou prioriteit zouden hebben, maar ook hoeveel een programma als dit je waard zou zijn.

Interesse? Meld je hier aan voor de vrijblijvende informatie-middag op donderdag 12 november:  Aanmelden

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Yvet of met mij.

Graag tot 12 november!

Deel dit via: