Waar ben je, waar wil je naar toe, wat heb je daarvoor te doen?

Ik ben Sandra Geelink. Ik begeleid leidinggevenden, teams en organisaties van waar ze nu zijn, naar waar ze willen zijn. Van strategie naar uitvoering, van doel naar actie.

Ik ben er van overtuigd, dat mensen op hun best functioneren als ze doen wat ze belangrijk vinden, als ze doen waar ze goed in zijn én als ze zien waar dat aan bijdraagt.

Organisaties functioneren pas optimaal  als de mensen die er werken, het gevoel hebben dat ze er écht toe doen. Leidinggevenden hebben daarbij een cruciale rol.

Mijn achtergrond ligt in het bedrijfsleven, in internationale, logistieke, dynamische omgevingen. Daar heb ik gewerkt als o.a. afdelingsmanager, projectmanager, portfoliomanager en programmamanager, met mensen in allerlei functies en niveaus, van werkvloer tot en met senior management.

Deze achtergrond heb ik op coaching- en trainingsgebied aangevuld met diverse opleidingen, certificeringen en accreditaties (EMCC en NOBCO coach). Ik committeer me aan de Internationale Ethische Gedragscode (IEGC), die gehanteerd wordt door EMCC en de Nederlandse Orde van BeroepsCoaches (NOBCO)

Ik werk vanuit Mijdrecht (gem De Ronde Venen, Utrecht) in heel Nederland, en internationaal via Skype. Lees hier het verhaal van Annemarie Cuvelier over mij.

Je kunt bij mij terecht voor:

Naast trainer / coach vanuit Samen naar Resultaat, ben ik consultant voor de 1FOCUS aanpak en associate voor TenStep Nederland .

Als je doet wat jij belangrijk vindt, lever je de grootste bijdrage die je kunt leveren, in je werk en je omgeving. 


Werkwijze

  • Mijn basis in coaching is Co-Active Coaching, aangevuld met andere methodieken als Voice Dialogue, Organisatie-opstellingen, NLP, ORSC (Organization and Relationship System Coaching) en Provocatief coachen.
  • Uiteraard gebruik ik ook mijn eigen ervaring in leidinggeven als lijnmanager, projectmanager en facilitator.
  • In training breng ik verschillende managementmodellen en -technieken over en komt veel inspiratie bij o.a. Covey en Blanchard vandaan.
  • Ik ben Europees geaccrediteerd senior coach voor het EMCC en de NOBCO.
  • Ik committeer mij aan de Internationale Ethische Beroepscode van EMCC en NOBCO.
  • NLP Practitioner gecertificeerd
  • Prince 2 Practitioner
  • 1FOCUS geregistreerd consultant
  • Associate Ten Step Nederland – Projectmanagement

Ik coacCoachuish, train en begeleid op bedrijfslocatie of bij Het Coachhuis in Mijdrecht (gemeente de Ronde Venen, Utrecht)

Meer informatie over mij: Lees hier de  reviews van enkele van mijn voormalige klanten en enkele van mijn Linked In aanbevelingen.


Verder praten ?

Bel of mail Sandra Geelink: 06 – 11708375 | info@samennaarresultaat.nl


Samen naar Resultaat begeleidt leidinggevenden, teams en organisaties van waar ze nu zijn, naar waar ze willen zijn. Van strategie naar uitvoering, van doel naar actie. Met MT begeleiding, strategie-implementatie en (executive) coaching en training.


Iedere maand tips en inspiratie ontvangen? Meld je dan hier aan voor de inspiratiemail.