Waar ben je, waar wil je naar toe, wat heb je daarvoor te doen?

Sandra Geelink, oprichter en eigenaar van Samen naar Resultaat

Ik ben er van overtuigd, dat mensen op hun best functioneren als ze doen wat ze belangrijk vinden, als ze doen waar ze goed in zijn én als ze zien waar dat aan bijdraagt.

Organisaties functioneren pas optimaal  als de mensen die er werken, het gevoel hebben dat ze er écht toe doen. Leidinggevenden hebben daarbij een cruciale rol.

Mijn achtergrond ligt in het bedrijfsleven, in internationale, logistieke, dynamische omgevingen. Daar heb ik gewerkt als o.a. afdelingsmanager, projectmanager, portfoliomanager en programmamanager, met mensen in allerlei functies en niveaus, van werkvloer tot en met senior management.

Deze achtergrond heb ik op coaching- en trainingsgebied aangevuld met diverse opleidingen, certificeringen en accreditaties (EMCC en NOBCO coach). Ik committeer me aan de Internationale Ethische Gedragscode (IEGC), die gehanteerd wordt door EMCC en de Nederlandse Orde van BeroepsCoaches (NOBCO)

Als Executive Coach, MT procesbegeleider en 1 FOCUS consultant help ik management teams en leidinggevenden bij het optimaal uitvoeren van hun rol, zodat alle medewerkers optimaal kunnen functioneren.


Werkwijze

  • Mijn basis in coaching is Co-Active Coaching, aangevuld met andere methodieken als Voice Dialogue, Organisatie-opstellingen, NLP, ORSC (Organization and Relationship System Coaching) en Provocatief coachen.
  • Uiteraard gebruik ik ook mijn eigen ervaring in leidinggeven als lijnmanager, projectmanager en facilitator.
  • In training breng ik verschillende managementmodellen en -technieken over en komt veel inspiratie bij o.a. Covey en Blanchard vandaan.
  • Ik ben Europees geaccrediteerd senior coach voor het EMCC en de NOBCO.
  • Ik committeer mij aan de Internationale Ethische Beroepscode van EMCC en NOBCO.
  • NLP Practitioner gecertificeerd
  • Prince 2 Practitioner
  • 1FOCUS geregistreerd consultant

Meer informatie over mij: Lees hier enkele ervaringen van vorige deelnemers en cliënten of link met me op Linked In 


Verder praten?

  • Bel of mail Sandra Geelink (+31 6 11708375 | sandra@samennaarresultaat.nl) of
  • Plan direct een gratis verkenning via telefoon, Zoom, of Teams, in de agenda.