Waar ben je, waar wil je naar toe, wat heb je daarvoor te doen?

Ik ben Sandra Geelink. Ik begeleid leidinggevenden, teams en organisaties van waar ze nu zijn, naar waar ze willen zijn. Van strategie naar uitvoering, van doel naar actie.

Ik ben er van overtuigd, dat mensen op hun best functioneren als ze doen wat ze belangrijk vinden, als ze doen waar ze goed in zijn én als ze zien waar dat aan bijdraagt.

Organisaties functioneren pas optimaal  als de mensen die er werken, het gevoel hebben dat ze er écht toe doen. Leidinggevenden hebben daarbij een cruciale rol.

Mijn achtergrond ligt in het bedrijfsleven, in internationale, logistieke, dynamische omgevingen. Daar heb ik gewerkt als o.a. afdelingsmanager, projectmanager, portfoliomanager en programmamanager, met mensen in allerlei functies en niveaus, van werkvloer tot en met senior management.

Deze achtergrond heb ik op coaching- en trainingsgebied aangevuld met diverse opleidingen, certificeringen en accreditaties (EMCC en NOBCO coach). Ik committeer me aan de Internationale Ethische Gedragscode (IEGC), die gehanteerd wordt door EMCC en de Nederlandse Orde van BeroepsCoaches (NOBCO)

Ik werk vanuit Mijdrecht (gem De Ronde Venen, Utrecht) in heel Nederland, en internationaal via Skype.

Je kunt bij mij terecht voor:

Naast trainer / coach vanuit Samen naar Resultaat, ben ik consultant voor de 1FOCUS aanpak en associate voor TenStep Nederland .

Als je doet wat jij belangrijk vindt, lever je de grootste bijdrage die je kunt leveren, in je werk en je omgeving. 


Branches en bedrijven

 

Ik heb gewerkt voor en met o.a. de volgende bedrijven en organisaties:

bausch
logo-het-anker tenstep-logo fair-wear
esthetica Coachhuis Mijdrecht De Ronde Venen Coaching Leidinggeven

Samen werken vanuit waarden

Zorgen dat meer mensen (weer) hun optimale bijdrage leveren vanuit hun waarden en kwaliteiten is de basis van mijn coaching- en trainingsaanpak. Mijn eigen belangrijkste waarden in onze samenwerking zijn:

 • Uitgaan van kracht: Gericht op het ontdekken van en inzetten van sterke kanten. Wat kan wel? Positief.
 • Gezamenlijke verantwoordelijkheid: Ik werk op basis van gelijkwaardigheid en gezamenlijke verantwoordelijkheid. Pro-actief. Samen.
 • Groei en Resultaat: Waar zijn we nu, waar willen we naar toe, wat hebben we nodig om daar te komen. Resultaatgericht. Strategisch.
 • Duidelijkheid: Ik breng structuur en overzicht en werk volgens heldere afspraken. Met directe communicatie, openheid en flexibiliteit.

Mijn stijl: no-nonsense, speels, met humor, soms confronterend, doelgericht, met positieve energie, altijd veilig en zonder oordeel.


Werkwijze

 • Mijn basis in coaching is Co-Active Coaching, aangevuld met andere methodieken als Voice Dialogue, Organisatie-opstellingen, NLP, ORSC (Organization and Relationship System Coaching) en Provocatief coachen.
 • Uiteraard gebruik ik ook mijn eigen ervaring in leidinggeven als lijnmanager, projectmanager en facilitator.
 • In training breng ik verschillende managementmodellen en -technieken over en komt veel inspiratie bij o.a. Covey en Blanchard vandaan.
 • Ik ben Europees geaccrediteerd coach voor het EMCC en de NOBCO.
 • Ik committeer mij aan de Internationale Ethische Beroepscode van EMCC en NOBCO.
 • NLP Practitioner gecertificeerd
 • Prince 2 Practitioner
 • 1FOCUS geregistreerd consultant
 • Associate Ten Step Nederland – Projectmanagement

Ik coacCoachuish, train en begeleid via particuliere trajecten en via bedrijfstrajecten. Op bedrijfslocatie of bij Het Coachhuis in Mijdrecht (gemeente de Ronde Venen, Utrecht)

Meer informatie over mij: Lees hier de  reviews van enkele van mijn voormalige klanten en enkele van mijn Linked In aanbevelingen.


Verder praten ?

Bel of mail Sandra Geelink: 06 – 11708375 | info@samennaarresultaat.nl


Samen naar Resultaat begeleidt leidinggevenden, teams en organisaties van waar ze nu zijn, naar waar ze willen zijn. Van strategie naar uitvoering, van doel naar actie. Met coaching en procesbegeleiding.


 • Aanmelden nieuwsbriefIedere maand gratis tips en inspiratie ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief: