Coaching en training

Om krachtig leiding te kunnen geven aan anderen, moet je zelf stevig in je schoenen staan. Lekker in je rol en in je vel zitten. Dat vraagt continue reflectie op je eigen functioneren in vaak veranderende omstandigheden. Zodat je de impact hebt die je zou willen en moeten hebben.

Als leidinggevende en MT lid is er niet altijd iemand in de buurt om complexe situaties mee door te nemen. Om eerlijke feedback van te krijgen. Om in een veilige context vaardigheden verder te ontwikkelen. En daarmee de juiste koers te bepalen, voor jezelf, je teamleden en je organisatie. Een professioneel klankbord voor (executive) coaching en training kan je daarbij helpen.


(Executive) Coaching

Om krachtig leiding te kunnen geven aan anderen, moet je zelf stevig in je schoenen staan. Zorgen dat jij de impact gaat hebben die je wilt hebben, en dat je beslissingen in lijn blijven met je eigen waarden, is waar dit traject je bij gaat helpen. Lees verder


Leidinggeven in stijl – intensief persoonlijk programma

Een intensief persoonlijk programma waarmee je binnen 3 maanden jezelf, je teamleden en je “aansturing” in kaart en “op de rails” hebt. Dit programma is een combinatie van coaching en training. Lees verder

Reviews individuele coaching en training


Workshops en trainingen

Naast individuele coaching en training, kun je ook je vaardigheden verder ontwikkelen met collega’s in een groep, in een veilige context. De in-company trainingen worden op maat samengesteld, met daarin bijvoorbeeld één of meerdere van onderstaande workshops en trainingen:

Overzicht in-company workshops en trainingen
Workshop Zelf aan het stuur – Krachtig functioneren vanuit eigen waarden
Workshop Manage Your Manager
Workshop Coachen met GROW
Training Leidinggeven in stijl
Workshop Zie het anders – Verander je perspectief en vergroot je mogelijkheden
Workshop Doelen stellen – Doelen halen
Workshop Communicatiestijlen
Feedbacktraining “Samen op de goede WEG”

Reviews Workshops en Trainingen