Reviews Workshop “Manage your manager”

Incompany Workshop “Manage Your Manager”, mei 2017, CBS Den Haag:

“Goede workshop, goede werkvormen, leuke opdrachten in de hand-out. Ik was vooraf een beetje ‘bang’ dat er namen van managers genoemd gingen worden en dat hierdoor op een negatieve manier over hen werd gepraat, maar dat was helemaal niet het geval. Ik vond dat er professioneel mee werd omgegaan. “

“Ik vond het een leerzame en nuttige middag, waarbij we zeker tools hebben gekregen die we kunnen gebruiken.”

“Inzichtelijk, leerzaam, beschermend en fijn.” “Zeer positief.” “Leuk :-)”


“Deze workshop heeft mij superveel opgeleverd. Het viel mijn collega op de afdeling direct op dat ik meer rust uitstraalde. En zo voelde ik me ook! Ik heb ontdekt dat je overtuigingen voor een groot deel bepalen hoe je tegen situaties aankijkt en ze ervaart. Ik heb “officieel” afscheid genomen van een overtuiging die me in de weg stond! Ik heb beter leren inzien dat wat voor mij van waarde is, voor een ander niet zo hoeft te zijn. Vrij snel na deze training had ik een gesprek met de directeur over mijn enorme achterstand in mijn werk. Ik heb dat rustig en duidelijk kunnen vertellen doordat ik meer bagage had. ”

– Medewerker PZ,  april 2015


“In deze training heb ik geleerd hoe ik in ‘sociale’ situaties beter kan afstemmen op de ander. In mijn werk helpt me dit bij het krijgen van betere contacten en bij het meer ‘krijgen’ wat ik wil. ”

– Zelfstandig ondernemer in de zorg


Nu InschrijvenWorkshop info

 


Verder praten over het in positie zetten van leiderschap, zodat medewerkers optimaal kunnen functioneren?

Bel of mail Sandra Geelink: 06 – 11708375 | sandra@samennaarresultaat.nl