Reviews Workshop Coachen met GROW

Mark Bosma, IT-projectmanager, juni 2015: “Effectievere gesprekken”

Ik heb geleerd om enerzijds goed te luisteren en anderzijds wel het heft in handen te nemen in een GROW gesprek. Benoemen wat is. Dit gaat me zeker helpen om mijn gesprekken effectiever te maken. Ik begrijp beter mijn rol om anderen in hun kracht te zetten. Deze workshop ging in een hoog tempo en dat werkte stimulerend. Ik zou deze workshop zeker aanbevelen aan anderen.


W.J., man, directeur, juni 2015: “Meer structuur in gesprekken”

Naast de theorie van het grow model heb ik in deze workshop ook mijn valkuilen in de praktijk geleerd. Het gaat me helpen om meer structuur in coachende gesprekken te brengen. Ik heb deze workshop al aanbevolen bij anderen!


Personeelsfunctionaris, vrouw, juni 2015: “Prettiger onderling contact”

Het tempo in deze workshop ligt hoog en de nadruk ligt vooral op oefenen. Wat ik in deze workshop geleerd heb, helpt me bij een prettiger onderling contact in gesprekken en het bespaart me energie.


Diana Vredenbregt, directeur kinderopvang, juni 2015: “Teruggeven van verantwoordelijkheid”

Prettig, zo’n klein groepje in de workshop! Ik heb geleerd hoe ik d.m.v. open vragen de ander aan het denken kan zetten, zelf oplossingen kan laten bedenken, inzicht kan geven. Mijn mond houden is goed. Dit gaat me helpen bij het teruggeven van verantwoordelijkheid voor oplossingen, eigen ontwikkeling. Geen frustratie meer bij mij als de (zo goed bedachte en bedoelde ) oplossingen niet worden opgevolgd. Ik beoordeel de workshop als zeer goed en beveel ‘m zeker aan.


Nu InschrijvenWorkshop info