Reviews (executive) coaching

R.J., Man: Bijzonder waardevol

“Ik heb een beter inzicht gekregen in de waarden en kwaliteiten die ik heb. Het is voor mij van belang om na te blijven gaan hoe groot of juist klein ik mijn doelen moet maken om daar te komen waar ik echt wil zijn. Het coachingstraject heb ik als bijzonder waardevol ervaren, ook de op maat gesneden leestips en oefeningen.”


BvD, Vrouw, 43 jaar: Scherp gesteld

“Coaching gaf mij structuur in de warboel en juiste afstand om naar een situatie te kijken. Het stelde mij scherp.”


Man, 36 jaar: “Naar mijn waarden leven”

In dit traject heb ik geleerd om mezelf te herinneren aan de waarden die belangrijk zijn voor mij. Ik heb geleerd om minder aannames te maken en me meer te richten op wat ik nodig heb om te bereiken wat goed is. Ik denk dat het me beter heeft voorbereid voor wat er ook maar op mijn pad komt. Mijn vertrouwen is gegroeid en ik ben bereid om grenzen te creëren indien nodig, en nog steeds naar mijn waarden te leven in mijn dagelijkse leven.

Ik voelde me comfortabel om vrij en eerlijk te spreken met Sandra. De energie was positief en ondersteunend. De focus lag bij mij en in iedere sessie had Sandra mijn belangen voor ogen. Een aanpak als visualisatie was iets nieuws voor mij, en in het begin voelde dat wat onwennig, maar uiteindelijk was de ervaring positief; het maakte me meer bewust van de soort persoon die ik wil zijn.


“Managed zijn team beter”

Deze medewerker lijkt nu meer op zijn gemak, evenwichtiger en ontspannen. Hij managed zijn team beter en begrijpt de betekenis en ‘macht’ van de controle over processen. Hij begrijpt nu meer over het nemen en tonen van leiderschap. Er is meer focus, en heel belangrijk, hij lijkt gelukkiger. Ik beveel Sandra Geelink zeker aan. – Leidinggevende van coachee


M.K., Afdelingsmanager, vrouw, 31 jr: “Efficiënter en meer plezier”

Ik wilde in de coaching leren om dingen te los laten, me niet alles persoonlijk aan te trekken. Dat is zeker gelukt! Ik ben rustiger geworden, pak problemen efficiënter aan en betrek het niet persoonlijk. Ik heb ook meer plezier in mijn werk. Ik heb ook geleerd dat ik niet iemands anders gedrag moet aannemen, ik moet achter mijn waarden staan en vanuit mijn overtuigingen te werk gaan.


“Straalt leiderschap uit”

Prima verlopen traject, prima match tussen coach en coachee! Dit kwam voor mijn medewerker op het juiste moment in de juiste setting. Ik zie dat zij er heel bewust mee bezig is en actief probeert zaken anders te doen.

Ze is haar weg aan het vinden hoe het meest resourcevol te zijn zonder zichzelf te verliezen. Binnen teams straalt ze daarmee nu al meer leiderschap uit wat zich terug betaalt in haar effectiviteit en zichtbaarheid.  – Leidinggevende van coachee

 


Mw S.L., Category Manager, April – Juni 2017: “Mijn eigen ambities waarmaken en daarbij dicht bij mezelf blijven”

Mijn coachingdoel was weer op een duurzame manier vitaal en volledig inzetbaar te zijn en te blijven. Mijn eigen ambities waar te maken en daarbij dicht bij mezelf te blijven en mezelf mee te nemen.

Het coaching traject heeft mij inzicht verschaft in wat ik belangrijk vind, wat mijn waarden en overtuigingen zijn, waarom ik bepaalde dingen doe en welke mechanismen en eigenschappen ervoor zorgen dat ik soms van mezelf verwijderd raak. Ik heb geleerd hoe ik beter bij mezelf kan blijven door stil te staan bij wat ik wil en naar welke waarden ik wil leven. Hoe ik milder voor mezelf kan zijn en in mijn kracht kan staan zonder over mijn eigen grenzen heen te gaan.

Ik heb het coachingtraject ervaren als een heel leerzaam traject waarbij ik veel handvatten heb gekregen om niet alleen nu maar ook in de toekomst dichter bij mezelf te blijven. Het traject heeft me heel veel over mezelf geleerd op een positieve en prettige manier. Ik heb het traject als heel prettig ervaren door jou als persoon maar ook door je aanpak waarin naast praten vooral veel doelgerichte opdrachten zaten die mij veel inzicht gaven over mezelf.


Vrouw, 45 jaar: “Enorme rust en kracht van binnenuit”

Ik ben veel meer van mezelf gaan herkennen. De saboteur, de onderliggende angst, mijn terugtrekkende bewegingen, het vermijden, het mezelf neersabelen en het gevoel te hebben niet goed genoeg te zijn. Nu ik die gevoelens herken en het los kan koppelen, mag het er juist zijn. Het is oké. Het geeft een enorme rust en kracht van binnenuit.

Ik vertrouw nu veel meer op mezelf en hoef niet meer steeds op mijn hoede te zijn om mijn gedrag af te stemmen op mijn omgeving. Ik ken mezelf nu veel beter en kan dus ook veel makkelijker trouw zijn aan mezelf.

Vanaf het eerste moment heb ik het gevoel gekregen dat ik bij Sandra veilig zou zijn. Ik heb mij daardoor volledig kunnen openen en geven zonder ook maar enig moment daar aan te twijfelen, te wikken of te wegen of ik iets wel of niet kon zeggen. In het traject ging het om mij en bij Sandra is dat ook echt zo. Dat is denk ik de onderliggende voorwaarde en de kracht van het succes van dit traject.

Het begeleiden via skype (zonder beeld) was voor mij nieuw. Dit heeft voor mij absoluut bijgedragen aan mijn concentratie en focus op mezelf. Het heeft me geholpen om alleen maar met mezelf bezig te zijn.


R.H., Projectleider, man, 39 jr :”Betere communicatie”

Mijn coachingvraag ging om het verbeteren van mijn omgevings-sensitiviteit om mezelf te ontwikkelen voor uitdagendere projecten. Belangrijk hierbij is mijn manier van communicatie en hoe ik overkom. Ook zeker zijn van mezelf was een punt.

Ik heb inzicht gekregen in wat me tegenhield en heb inmiddels een betere overtuiging die me wél helpt. Ik heb inzicht gekregen in mijn kernwaarden, in hoe ik communiceer en waarom ik dat zo doe, en ik heb een beter inzicht in mijn allergieën.


M.G., ondernemer: “Beter tot mijn recht komen”

Mijn doel in de coaching was het mezelf beter tot mijn recht laten komen in complexe (vooral werk)situaties.

Het werken vanuit waarden is voor mij een van de belangrijkste aspecten van de training geweest. Door deze voor mezelf te formuleren en erkennen, kan ik nu veel beter bedenken waarom situaties en conflicten ontstaan.

Ik heb het coachingtraject als heel prettig ervaren. Je hebt een fijne stijl van samenwerken waarin alle ruimte is voor recente ervaringen en onverwachte dingen, maar hebt ook heel goed in je hoofd welke stappen nodig zijn om mij verder te brengen (mij mezelf verder te laten brengen).

Het is prettig dat er ruimte is om klein en kwetsbaar te zijn, én om te lachen. Op basis van mijn eigen traject denk ik dat jij heel goed bent in het precies de juiste toon vinden voor de individuele coachee zonder dat het onecht is.


individuele-begeleiding

Klik hier voor meer informatie over de verschillende trajecten

Terran Dunlap, Customer Service Supervisor: “One of the most challenging AND most positive experiences in my career”

This is one of most challenging AND most positive experiences in my career so far. I think everyone should do something like this at some point, especially new managers and supervisors.

The coaching taught me several techniques to communicate more effectively with my reports and manager, provided me with tools for delegation, tips on keeping my emotions under control in high pressure situations.

I learned to take care of myself, to validate my wants and needs in the workplace, and to use my values as a tool in maintaining job and personal satisfaction.

I truly felt like I was the only person you were coaching with the amount of familiarity you had with my situation. Really incredible.


Jos Honig, Directeur Feka: “We zien echt resultaten”

Het doel van de coaching voor mij persoonlijk was gericht op leidinggeven. Daarnaast het geven van een positieve boost aan de internet afdeling. Het traject heeft mij (en Feka) veel handvatten gegeven. Het stokje achter de deur is erg prettig. Hierdoor blijft het leven en zien we ook echt de resultaten. Ik ben zeer tevreden.


P.F., Logistiek manager, man: “Los gelaten”

Op zoek naar meer leven en werken naar wat belangrijk is voor mij, meer rust, meer los kunnen laten…. : 

In dit coachingtraject heb ik duidelijkheid gekregen over mijn belangrijkste waarden en daar meer naar gehandeld. Ik heb de laatste maanden zeker meer los gelaten zowel wat betreft werk als prive. Ik ben me meer bewust geworden van wat ik zelf nodig heb, ik heb daarnaar gehandeld en heb daardoor ook contacten met collega’s verbeterd. Positief resultaat!

individuele-begeleiding

Klik hier voor meer informatie over de verschillende trajecten

Ilse Blok, 27 jr, Supply Chain Analyst:”Meer grip”

Ik wilde beter grip krijgen op mijn profilering binnen de organisatie en tegelijkertijd trouw blijven aan mijn eigen waarden. Gerelateerde onderwerpen waren zichtbaarheid, communicatie, organisatie-sensitiviteit, stakeholdermanagement. Ook wilde ik onderweg naar een nieuwe rol, waarin ik meer zichtbaar ben en mijn potentieel kan waarmaken.

Ik heb een zeer goed gevoel overgehouden aan dit traject. Veel geleerd over mezelf en een aantal zeer krachtige technieken geleerd die ik kan gebruiken om effectiever te worden. Het heeft me een stuk zelfverzekerder gemaakt. Zeer goed!


Igor Bogaert:”Verrassende nieuwe inzichten”

Dank je wel voor de boeiende, interessante en intensieve sessie van gisteren. Je bent scherp, snel en direct en met je hulp heb ik verrassende nieuwe inzichten opgedaan!

individuele-begeleiding

Klik hier voor meer informatie over de verschillende trajecten

I.V., Teamleider, man, 42 jr:”Rust en prioriteiten”

Mijn coachingvraag ging om leren delegeren. Prioriteiten stellen in de dagelijkse werkzaamheden. Ik heb veel aan de coaching gehad. Het heeft mij leren kijken naar situaties en de handvatten gegeven hoe ik daar mee om kan gaan. Ik kan nu beter naar mij zelf kijken en de grenzen bepalen en dat vind ik heel belangrijk, dit geeft een stuk rust in de dagelijkse werkomgeving maar ook prive.


R.H., man, 40 jaar:”Terug naar de basis”

Mijn coachingdoel was om beter met bepaalde werkdruk om te gaan – leren “nee” te zeggen en niet altijd maar alles zelf (en direct) op te lossen. Ik heb geleerd situaties beter in te schatten wat betreft prioriteit en of ik dit zelf wel moet doen. Verder zijn mijn eigen normen en waardes van belang voor mijn eigen ontwikkeling – “terug naar de basis”!

De manier waarop Sandra mij deze coaching heeft gegeven werkte voor mij erg prettig. Sandra kan heel snel schakelen wat betreft verschillende onderwerpen en situaties. Haar ervaring in het bedrijfsleven helpt hierbij… Ze weet tijdens lastige onderwerpen toch de sfeer zo te krijgen dat je als coachee hier in mee gaat. Verder was de klik er direct met mij waardoor ik me gelijk om me gemak bij haar voelde en me wellicht toch meer durfde open te stellen voor bepaalde methodes.


Man, Ondernemer, 53 jaar: “Duidelijke nieuwe visie voor bedrijf”

Doel van de coaching was om weer focus te krijgen voor mijn bedrijf. De sessies met Sandra hebben mij snel dichter bij mijn doel gebracht. Ik ben nu overtuigd van de ideale balans hoe ik mijn passie kan integreren in mijn bedrijf voor de komende jaren, en de manier waarop ik dat naar buiten zal brengen.

Ik heb geleerd dat ik me niet moet laten hinderen door veronderstelde bezwaren van anderen. Dus niet bang zijn om afgewezen te worden, maar vaker kiezen voor mijn eigen overtuiging en af en toe ‘nee’ accepteren. Ik heb al gemerkt dat de overtuiging van wie ik ben en wil zijn hierbij enorm kan helpen. De impact van het coachingtraject is groot, met wat we al bereikt hebben en wat ik nog zal bereiken door in mijn achterhoofd te houden dat ik niets bereik door bang te zijn voor een mogelijk ‘nee’. De coachingrelatie met Sandra was zeer goed.

individuele-begeleidingKlik hier voor meer informatie over de verschillende trajecten

Vrouw, 36 jaar:”Bewustwording, doel bereikt”

Mijn doel was te weten wat ik wil, vooral op werkgebied. Het traject heeft mij een dieper inzicht gegeven in datgene wat echt bij me past, meer bewustwording gegeven. Bewustwording door meer naar mijn gevoel te luisteren dan om dingen te beredeneren en om de buitenwereld een rol te laten spelen.

De stijl van Sandra Geelink heb ik ervaren als heel prettig en warm. Ik had het gevoel dat ik mezelf kon zijn. Ik vond het contact heel fijn en het verliep makkelijk.  Vooral de visualisatie werkte goed. Mijn doel is bereikt. Ik weet nu welke richting ik op wil, wat bij me past en wat niet. Waar mijn valkuilen liggen en wat ik moet doen om niet in die valkuilen te vallen. Ik kan er zeker verder mee.


Man, 45 jaar:”Positief denken, sterk geworden”

Het coachingtraject heeft mij heel veel opgeleverd. Ik ben veel positiever gaan denken en meer gaan handelen i.p.v. alleen maar denken en niet doen. Zeker ook meer naar mijzelf gaan kijken wat wel te doen en wat niet. Sandra is degene die op het juiste moment op mijn looppad is gekomen en mij d.m.v. vooral naar mij zelf te laten kijken mij een hele andere blik heeft gegeven en een andere toekomst. Ik heb niets gemist in het traject, het was soms wel hard om zo naar mijzelf te moeten kijken leren hoe het ook anders kan!


Vrouw, 32 jaar:”Weer plezier gevonden”

Het traject heeft me geholpen weer plezier te vinden in wat ik doe. Ook heeft het me geholpen bij het inzien waar ik gelukkig van word. Hierdoor heb ik keuzes kunnen maken. Bewustwording dat ik moet luisteren naar mezelf waar ik blij van word. Sandra is een aardige vrouw die goed inzag wat er speelde. Ik vond het grappig om te zien dat Skype ook werkt. Eerst dacht ik echt dat dit niks zou zijn, maar door het gewoon een keer te proberen ontdekte ik dat het ook een fijne manier was om de sessies uit te voeren. Ik heb bereikt wat ik wilde en heb er alle vertrouwen in dat ik hier verder alleen mee aan de slag ga!


Man, 39 jaar,  Teamleider: “Energie en rust, en mezelf teruggevonden”

Dit geweldige traject heeft mij enorm geholpen om mijzelf terug te vinden. Ik heb nu positieve energie en rust in mijn hoofd en voel me beter dan ooit; sterker en volwassener.

Ik vind Sandra heel professioneel, ze is zeer betrokken en weet precies hoe ze het moet aanpakken om resultaten te boeken, de methodes waren heel krachtig en effectief. De communicatie en interactie was geweldig, soms raakte ik verdwaald maar toch kon Sandra me vinden en terug brengen naar het moment. Deze ervaring met Sandra zal altijd in mijn geheugen blijven, wat een geweldige ervaring het is geweest. Het heeft mij enorm geholpen, ik raad het ieder ander aan.

individuele-begeleiding

Klik hier voor meer informatie over de verschillende trajecten

Man, 38 jaar, Projectleider :”Nieuwe baan”

Het was heel leerzaam voor mij om dit traject te doen. Het is gelukt om bepaalde zaken te benoemen die ik eigenlijk wel weet maar die nooit zo duidelijk benoemd zijn en daar actie op te ondernemen. Ik denk zeker dat ik verder kan met de resultaten.

Sandra is een geboren coach. Heel prettig voor mij om mee te werken. Altijd betrokken maar wel duidelijk en uitdagend waar nodig. Voor mij werkt de combinatie van luisteren, belangrijke zaken destilleren en actie plannen maken het beste


Vrouw, 35 jaar, Projectmanager: “Motivatie en carriere helder”

Mijn ervaring met het traject met Sandra was geweldig en heeft me heel erg geholpen. Door haar vaardigheid om de juiste vragen te stellen  legt ze de vinger precies op de zere plek! Sommige vragen durf je jezelf niet te stellen, en aan sommige andere vragen heb je nog niet eens gedacht. Door het simpelweg beantwoorden van Sandra’s vragen, gevolgd door “huiswerk”  ben ik veel gaan begrijpen over mijn motivatie en carriere. De hele ervaring heeft me naar een nieuwe baan geleid, waar ik heel gelukkig mee ben.


Straalt leiderschap uit:

Prima verlopen traject, prima match tussen coach en coachee! Dit kwam voor mijn medewerker op het juiste moment in de juiste setting. Ik zie dat zij er heel bewust mee bezig is en actief probeert zaken anders te doen.

Ze is haar weg aan het vinden hoe het meest resourcevol te zijn zonder zichzelf te verliezen. Binnen teams straalt ze daarmee nu al meer leiderschap uit wat zich terug betaalt in haar effectiviteit en zichtbaarheid.


Oplossingsgerichter en weerbaarder

Deze werknemer is veel meer gaan inzien dat hij verantwoordelijk is voor zijn eigen geluk. Hij lijkt weer plezier te hebben in wat hij doet en is nu oplossingsgericht ipv slachtoffergericht, hij is weerbaarder geworden. Ons bedrijf zou Sandra Geelink zeker inschakelen en aanbevelen voor toekomstige trajecten.individuele-begeleiding


Klik hier voor meer informatie over de verschillende trajecten