Aanbevelingen

Reviews MT begeleiding       Reviews (Executive) Coaching

Diana Vredenbregt, Directeur Kinderopvang De Ronde Venen, over 1Focus: Doel samen behaald.

“Toen ons vorig jaar een groot verandertraject te wachten stond in verband met de landelijke wet- en regelgeving in de kinderopvang, hebben wij ondersteuning van Samen naar Resultaat ingeroepen.

Mijn overtuiging is dat het veel beter werkt als je het hele team betrekt in het maken van plannen en doelen voor de onderneming. Daar sluit het traject 1Focus van Sandra naadloos op aan.

We hebben het afgelopen jaar volgens een gestructureerde manier gezamenlijk gewerkt naar één doel; het was voor iedereen inzichtelijk wie waarmee bezig was. Aan het eind van het jaar konden we stellen dat het doel was bereikt.

Het is ons zo goed bevallen dat we voor 2018 een nieuw doel gesteld hebben waar we met 1Focus aan werken. Sandra begeleidt ons nu op de achtergrond, maar houdt wel een vinger aan de pols in de kwartaalsessies met ons team. Dat is prettig. Ze is professioneel, direct en een heel prettig persoon om mee samen te werken.’’


Jos Honig, Directeur Feka: “De neuzen dezelfde kant op”

“Sandra loopt al twee jaar met ons mee. Na een inspirerende communicatietraining voor het MT hebben we haar gevraagd een teamtraject te doen omdat één van onze afdelingen niet lekker liep. Er was frustratie onderling waar wij niet de vinger op konden leggen. Sandra heeft de neuzen dezelfde kant op gekregen. Verwachtingen, taken, afspraken en verantwoordelijkheden zijn naar elkaar uitgesproken en vastgelegd. Dat heeft enorm geholpen.

Naast deze teamsessie zetten we Sandra ook in voor losse communicatietrainingen en voor onze jaarlijkse heisessie waarin we jaarplannen maken met het MT. Dat werkt heel fijn met haar erbij. Ze is niet alleen professioneel maar ook gewoon een heel leuk mens. Ze straalt positiviteit uit en werkt doelgericht. Daar houden we van.’

Meer reviews over management team begeleiding


M.K., Afdelingsmanager, vrouw, 31 jr: “Efficiënter en meer plezier”

Ik wilde in de coaching leren om dingen te los laten, me niet alles persoonlijk aan te trekken. Dat is zeker gelukt! Ik ben rustiger geworden, pak problemen efficiënter aan en betrek het niet persoonlijk. Ik heb ook meer plezier in mijn werk. Ik heb ook geleerd dat ik niet iemands anders gedrag moet aannemen, ik moet achter mijn waarden staan en vanuit mijn overtuigingen te werk gaan.

Meer reviews over Coaching en training